Satula SQlab 612 Ergowave Active

150,00 

611 ERGOWAVE® Active on matalalle ajoasennolle suunniteltu satula, jossa Active-teknologian hyödyt mm. alaselän puutumista estämään. Sopii niin maasto- kuin kippurasarvikuskeillekin, joilla kohtalaisen aerodynaaminen ajoasento.

SQlabin satulat on suunniteltu ergonomia edellä ja suunnittelutyössä ovat olleet mukana alansa parhaimmat asiantuntijat. Satulan muotoilu poikkeaa monien muiden merkkien satuloista merkittävästi, mutta hyvällä tavalla. Kuskin paino jakautuu nimenomaan istuinluiden päälle, eikä pehmytkudoksen kannateltavaksi. Iso suositus SQlabin tuotteille!

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

612 ERGOWAVE® active on suunniteltu vastaamaan erityisesti kilpailuorientuneiden mutta myös vapaa-ajan pyöräilijöiden vaatimuksiin maantiellä ja maastossa. Aaltomainen sivuprofiili ja korotettu takaosa antaa täydellisen tuen ja varmistaa optimaalisen painejakauman. Pyöräilijän painoa kannatellaan istuinluiden välityksellä tukirangasta, jolloin ajoergonomia sekä voimantuotto ovat parhaat mahdolliset. Satulan laskeva etuosa yhdessä keskialueen upotuksen kanssa lievittää paineen tunnetta sekä miesten että naisten aroilla pehmytkudosalueilla.  Kevyempi Active -mekanismi sallii satulan seurata pyöräilijän biomekaanista, sivuttaista liikettä pehmeämmin ja helpommin. Lantion luonnollinen liike lisää mukavuuden tunnetta, vähentää istuinluihin kohdistuvaa painetta ja erityisesti edesauttaa selkärangan aineenvaihduntaa ja ehkäisee puutumisen tunnetta pitkillä matkoilla.

Hieman kovempi pehmuste kuin 611-mallissa.

  • MTB- ja maantiekäyttöön
  • Lievittää painetta pehmytkudoksissa
  • Vakuuttava ERGOWAVE®-muoto
  • Active-mekanismi ehkäisee alaselän ongelmia
  • Parantaa tehonsiirtoa

Enimmäiskuorma ei saa ylittää 100 kg.

Tutustu tarkemmin oikean koon mittausohjeisiin täällä.

Tietoa

Brand

SQlab

Sukupuoli

Unisex

Leveys

12cm, 13cm, 14cm

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.