HUOLTO

  Huoltopaketit

  Kevythuolto

  80
  60 Sähköpyörät +20€
  • Voimansiirron tarkastus ja voitelu
  • Vaihteiden ja jarrujen säätö
  • Laakereiden välysten säätö
  • Vanteiden rihtaus
  • Kaikkien toimintojen tarkastus
  • Pulttien ja muttereiden kiristys
  • Rengaspaineiden säätö

  Vuosihuolto

  120
  100 Sähköpyörät +20€
  • Kevythuollon lisäksi:
  • Vaihteiston huolto
  • Pyöränlaakerien puhdistus ja huolto
  • Ketjun puhdistus
  • Kuluvien osien vaihtotyö tarvittaessa*
  Suosituin

  TÄYSHUOLTO

  170
  140 Sähköpyörät +20€ / Täysjoustopyörät +70€
  • Vuosihuollon lisäksi:
  • Keskiön ja ohjainlaakerin huolto
  • Hydraulisten jarrujen ilmaus
  • Voimansiirron perusteellinen puhdistus
  • Täysjouston linkuston huolto

  Palvelut

  Teemme sähköpyörien päivitykset ja diagnostiikat Shimano- ja Bosch-järjestelmille. Sähköpyörien tekniikka kehittyy jatkuvasti ja uusimmilla ohjelmistoilla saat uusimmat ominaisuudet käyttöön ja takaat pyörän sujuvan toiminnan.

  Diagnostiikka/päivitys 20€

     

  Ensihuolto on yksi tärkeimmistä polkupyörän huolloista. Ensihuoltoa suositellaan n. 200km ajon jälkeen. Polkupyörän ensihuollossa tarkistetaan, että komponentit on asennettu oikeaan kireyteen. Uudessa polkupyörässä vaijerit, pinnat ja laakerit asettuvat kunnolla paikoilleen vasta pyörällä ajettaessa ja niiden jälkitarkistus on erittäin tärkeää osien käyttöiän maksimoimiseksi.

  Hinta 60€ (sähköpyörälisä 20€). Meiltä ostetut pyörät 30€

  Teemme RockShox iskareille sekä täys- että kevythuollot.

  Muille merkeille onnistuu usein ainakin ns. kevythuolto. Kysy lisää!

  Täyshuolto:

  Kaikki etuhaarukat 120€
  -toistaiseksi emme huolla RS-1 keuloja

  Monarch, Deluxe, SIDLuxe  130€
  Monarch+, Super Deluxe, Vivid Coil  140€
  Vivid Air  170€

  Kevyt keulahuolto*  50€
  Kevyt iskarihuolto*  35€
  *ei sisällä tiivisteitä, tiivisteet alkaen 20€

  Suositellut huoltovälit useimmille iskareille ovat ajotunneissa ilmoitettuna:

  30-50 tuntia: Niin sanottu kevyt, eli jousipuolen huolto (ei päde kierrejousellisiin takaiskareihin). Sisältää pölytiivisteiden sekä jousielementtien puhdistuksen ja voitelun, sekä voiteluöljyjen vaihdon. Jos pölytiivisteet ovat alkaneet tihkuä öljyä ulos, olisi myös ne syytä vaihtaa samalla. Tässä tapauksessa usein on myös jo aika harkita täyshuoltoa.

  100-200 tuntia tai vuosittain: Iskunvaimentimen täyshuolto. Täydellinen purkaminen, uudet tiivisteet, voitelu- ja vaimennusöljyjen vaihto.

  Iskarihuolto on tärkeää hoitaa säännöllisesti. Ongelmat eivät usein näy ulkopuolelle! Vaimentimen öljy menettää ajan myötä ominaisuuksiaan, pölytiivisteet kuivuvat aiheuttaen ylimääräistä kitkaa ja lika löytää tiensä tiivisteiden sisäpuolelle, aiheuttaen herkkien osien kulumista. Iskarien rikkoutuessa korjaaminen on usein kallista. Hyvin huollettu jousitus toimii pehmeästi ja kestää vuosia.

  Teemme myös kaikenlaiset pienet ja isommat huollot ja korjaukset tarpeen mukaan. Vuotaako sisäkumi tai kaipaako kulunut ulkorengas vaihtoa? Jumittaako vaihteet? Vanne mennyt soikeaksi? Kysy lisää tai varaa aika niin laitetaan pelit kuntoon!

  Renkaan vaihto, vaihteiden säätö ynnä muut pikkutyöt alkaen 15€
  Tuntiveloitus 70€

  Voimme myös noutaa pyörät huoltoon Kotkan ja Pyhtään alueelta. Valitse ajanvarauksestamme lisäpalveluksi “Nouto”, niin otamme yhteyttä. Hinta 5€/suunta

  Pyörän käyttöönottopalvelu on tarkoitettu esimerkiksi verkkokaupoista hankittujen pyörien käyttöönotolle. Jos pyörän kokoaminen ja säädöt eivät ole täysin tuttuja, meiltä saat avun. Näin saat varmasti turvallisen ja toimivan pyörän, sinulle sopivilla säädöillä! Iskunvaimentimien säädöistä ja sähköpyörän käytön opastuksesta veloitamme käytetyn ajan mukaan.

  Alkaen 80€

  Oletko lähdössä ulkomaille pyöräilylomalle mutta et omista omaa kuljetuslaukkua? Ei hätää, meiltä löytyy kaksi Evoc pyörälaukkua vuokrattavaksi! Malleja on valittavana kaksi, joista perusmalli on hyvä yleislaukku ja Pro-malli on varusteltu paremmalla pyörän kiinnityksellä, jämäkämmillä pehmusteilla ja laukun liikuttelua helpottavalla etupyörällä.

  Evoc Bike Bag          40€/viikko
  Evoc Bike Bag PRO  50€/viikko

  TOP

  OSTOSKORI 0

  Kirjautuminen

  Luo tili

  Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

  Salasanan palautus

  Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

  Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.