Tilaus- ja sopimusehdot

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

www.randombikes.fi on Random Bikes / Deinos Oy:n (Y-tunnus: 2977289-9) hallinnoima verkkokauppa.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilausten käsittelyaika on 1-3 arkipäivää + toimitusaika valitun toimitustavan mukaan. Toimitusmaksu määräytyy tilattavien tuotteiden määrän ja/tai koon mukaan. Tilaajan on oltava täysi-ikäinen. Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus. Palautus on jätettävä kuljetusliikkeen kuljetettavaksi ennen määräajan päättymistä. Tilaaja vastaa palautuksen lähetyskustannuksista.
Palautettavan tuotteen ja pakkauksen tulee olla myyntikuntoinen. Polkupyörän lyhyt koeajo on sallittua oikean koon määrittämiseksi, mutta ensimmäisen varsinaisen ajon jälkeen palautusoikeus raukeaa. Räätälöidyillä tuotteilla tai asiakkaan pyynnöstä valmiiksi kasatuilla kokonaisuuksilla tai vastaavilla ei ole palautusoikeutta.
Toimitetuista, mutta noutamatta jääneistä lähetyksistä laskutamme kulut, jotka koostuvat toimituskustannuksista, palautuskustannuksista sekä laskutuslisästä.
Myymälästä noudettavaksi tilatuista tuotteista tulee sähköposti- tai tekstiviestikuittaus, kun tuotteet ovat valmiina noudettavaksi.
Polkupyörät toimitetaan suurimmalta osin kasattuina. Tilaaja saattaa joutua itse kiinnittämään polkimet, ohjaustangon, satulan ja etupyörän, sekä kiristämään näihin osiin liittyvät ruuvit ja muut kiinnikkeet.
Random Bikes / Deinos Oy:llä on oikeus muuttaa toimitusehtojaan ilman erillistä ilmoitusta.
Kaikissa epäselvissä tilanteissa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info(at)randombikes.fi

MAKSUEHDOT JA TIETOA MAKSAMISESTA:

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Lisätietoa: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

PALAUTUKSET

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet 14 vrk sisällä niiden saapumisesta. Palautusoikeus on voimassa myös tuotteita myymälästämme ostettaessa tai noudettaessa. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Hyvitämme maksettujen tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalla, ei esimerkiksi tilisiirtona. Palautuksesta aiheutuvat lähetyskustannukset ovat tilaajan vastuulla.

Jos haluat palauttaa/vaihtaa tuotteen, ole meihin yhteydessä sähköpostitse info(at)randombikes.fi

Palautukset tulee toimittaa Matkahuollolla tai Postilla osoitteeseen:
Deinos oy/Random Bikes
Rautatienkatu 4
48100 Kotka
041-3176916
Emme hyvitä toimituskuluja, ainoastaan palautettujen tuotteiden hinnan.

Palautusoikeus ei koske yksilöllisiä tuotteita kuten mittatilaustöitä, asiakkaan pyynnöstä valmiiksi kasattuja kokonaisuuksia ja kaiverrettuja tuotteita.

VIRHE TUOTTEESSA

Jos tuotteessa on valmistusvirhe, ole meihin yhteydessä sähköpostitse info(at)randombikes.fi Kerro viestissäsi mikä tuote on kyseessä, mikä virhe tuotteessa on ja haluatko uuden tuotteen rikkinäisen tilanne vai rahat takaisin. Virheellisestä tuotteesta ja/tai sen lähettämisistä ei koidu sinulle kuluja.
Voit myös tuoda virheellisen tuotteen myymäläämme. Otathan tässäkin tapauksessa ensin yhteyttäsähköpostitse, jotta ehdimme tarvittaessa tilata ehjän vaihtotuotteen.

TOP
OSTOSKORI 0
Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.