Satula SQlab 611 Ergowave CrMo

90,00 

611 ERGOWAVE® CrMo on maastokuskin takapuolen paras kaveri!

SQlabin satulat on suunniteltu ergonomia edellä ja suunnittelutyössä ovat olleet mukana alansa parhaimmat asiantuntijat. Satulan muotoilu poikkeaa monien muiden merkkien satuloista merkittävästi, mutta hyvällä tavalla. Kuskin paino jakautuu nimenomaan istuinluiden päälle, eikä pehmytkudoksen kannateltavaksi. Iso suositus SQlabin tuotteille!

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

Erityisesti maastoajoon suunnattu 611 ERGOWAVE® CrMo täydentää ERGOWAVE®-menestyssarjaa ja tekee vaikutuksen erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella. 611 ERGOWAVE® CrMo on varustettu CrMo-tuilla. Vakuuttava ERGOWAVE®-muoto ja korotettu takaosa takaavat hyvän pidon. Optimaalinen painejakauma jopa rungon syvissä rakenteissa parantavat huomattavasti voiman siirtoa polkimiin. Paineen alentamiseksi, etenkin pitkissä nousuissa maastossa, 611: n satulan etuosa suunniteltiin n. 4 mm leveämmäksi kuin malliin 612, mutta yhtä tasaiseksi ja suurimmalla mahdollisella tukipinnalla.

Pehmusteen materiaali oli räätälöity MTB: n vaatimuksiin ja tarjoaa hieman enemmän iskunvaimennusta teknisessä maastossa verrattuna 612 ERGOWAVE® -malleihin.

  • Uutuus SQlabin mallistossa!
  • MTB ja enduro käyttöön
  • Lievittää painetta pehmytkudoksissa
  • Vakuuttava ERGOWAVE®-muoto
  • Parantaa tehonsiirtoa

Enimmäiskuorma ei saa ylittää 90 kg.

Tutustu tarkemmin oikean koon mittausohjeisiin täällä.

Tietoa

Brand

SQlab

Sukupuoli

Unisex

Leveys

13cm, 14cm

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.