Yhteys­tiedot

Moi!

Myymälämme löydät Kotkansaarelta, uuden paloaseman välittömästä läheisyydestä, suoraan keskustan sisääntuloväylän varrelta. Liikkeen edessä yläpihalla on ilmaista parkkitilaa ja sisään pääset myös takapihan kautta rappukäytävää pitkin.

Puodilta löydät hyvän valikoiman polkupyöriä, ajovarusteita ja varaosia. Olemme erikoistuneet maastopyöriin, mutta pidämme valikoimissa osia ja tarvikkeita kaikenlaisiin polkupyöriin.

Valikoimaamme kuuluu mm. NS Bikesin, Orbean, Whyten, Rock Machinen, Pelagon ja Woomin pyöriä. 

Liikkeestämme löydät myös työkaluja omatoimiseen pyörän kunnossapitoon sekä valot, lokarit ynnä muut varusteet.

We also speak english! Inte svenska.

Kuinka voimme auttaa?

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä täyttämällä tämä lomake tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 041 317 6916.

Usein kysytyt kysymykset löytyvät meidän UKK-sivulta. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä täyttämällä tämä lomake tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 041 317 6916.

  OSOITE

  AUKIOLOAJAT

  MA-PE 10-17

  PUHELINNUMERO

  SÄHKÖPOSTI

  Random-tyypit

  Me Randomilla olemme aktiivisia pyöräilyn harrastajia, joten tiedämme, mitä toimivalta pyörältä vaaditaan. Tunnemme erilaiset pyörätyypit ja niiden erikoispiirteet, sekä eri käyttötarkoitusten tuomat vaatimukset.

  Järjestämme myös kimppalenkkejä ja maastoajotreenejä säännöllisen epäsäännöllisesti. Ilmoitellaan näistä meidän Facebook– ja Instagram-sivuilla – lenkit ja treenit avoimia kaikille!

  Santtu

  Tunnetaan myös nimellä Termis, Randomin päämekaanikko. Innokas pyöränörtti ja maastopyöräilijä, erityisen kiinnostunut alamäistä ja ilmalennoista.

  Sini

  Löytyy useimmin Randomin myyntitiskin takaa. Järjestää myös tapahtumia, kuten Funduro Cup:a. Viihtyy bike parkissa ja haaveilee isoista hypyistä.

  Elias

  Randomin uusin vahvistus, viihtyy hyvin huollon puolella. Erityisesti dirtti- ja retropyörät ovat lähellä miehen sydäntä.

  TOP
  OSTOSKORI 0
  Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.