Satula SQlab 60X Ergowave Active

150,00 

SQlab:n sähkö(maasto)pyörille suunniteltu 6OX-satula yhdistää menestyneiden satulamallien ERGOWAVE® ja ERGOLUX® edut. Osana tuotekehitystä satulan muotoa mukautettiin ja täydennettiin sähköpyöräilyn ja enduroajon näkökulmista.

SQlabin satulat on suunniteltu ergonomia edellä ja suunnittelutyössä ovat olleet mukana alansa parhaimmat asiantuntijat. Satulan muotoilu poikkeaa monien muiden merkkien satuloista merkittävästi, mutta hyvällä tavalla. Kuskin paino jakautuu nimenomaan istuinluiden päälle, eikä pehmytkudoksen kannateltavaksi. Iso suositus SQlabin tuotteille!

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

  • eMTB- ja endurokäyttöön
  • Lievittää painetta pehmytkudoksissa
  • Satulan päällisessä hyvä pito
  • Parantaa tehonsiirtoa

Aallonmuotoinen 6OX-profiili, joka jatkuu edestä taakse asti, tarjoaa täydellisen muodollisen muodon useimmille istuinluille. Korotettu takaosa tuottaa enemmän tukea takasuuntaan ja varmistaa tehokkaan voimansiirron. Takaosan materiaalin hyvä pito tarjoaa lisätukea takaosaan. Lisäksi satulan päällys on tukeva etenkin reunoilla.

Tasainen ja laskettu satulan etuosa kohdistaa vähemmän paineita miesten ja naisten herkille alueille. Vielä paremman paineen helpotuksen saavuttamiseksi, etenkin pitkillä teknisillä nousuilla, 6OX: n satulan kärjestä tuli hieman leveämpi, mutta tasainen ja suurimmalla mahdollisella pinta-alalla. Pehmuste on suunniteltu E-MTB: n erityistarpeisiin, ja sillä on täydelliset vaimennusominaisuudet teknisessä maastossa.

Näiden muutosten ansiosta 6OX on ihanteellinen satula pitkille ja jyrkille nousuille eMTB:llä ja endurolla.

SQlab-aktiivisatulateknologia antaa satulan seurata polkimen liikettä. Oikea satulan leveys on enimmäistehokkuuden edellytys.

Tutustu tarkemmin oikean koon mittausohjeisiin täällä.

Toimituksen sisältö: satula sis. kolme elastomeerivaimenninta (soft, medium, hard).

Tietoa

Brand

SQlab

Sukupuoli

Unisex

Leveys

13cm, 14cm, 15cm, 16cm

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.