Ale!

Potkupyörä Commencal Ramones

200,00  Ale!

Todella hieno ensipyörä pienelle maastokuskille! Paksut nappularenkaat tasoittavat menoa ensimmäisillä pyöräseikkailuilla. Kun tasapainoilun salat on ensin opeteltu potkupyörällä, on polkimilla varustetun pyörän selkään siirtyminen todella helppoa.

12-tuumainen malli sopii 90-105cm ja 14-tuumainen 95-110cm kuskille.

JAA

Kuvaus

Commencalin lastenpyörät ovat söpöjä miniversioista aikuisten malleista! Näihin potkupyöriin on valittu oikeasti lapsille sopivat komponentit ja pyörän paino on pidetty kohtuullisena. Runko on tehty mahdollisimman matalaksi ja kun tasapainoilun salat on ensin opeteltu potkupyörällä, on polkimilla varustetun pyörän selkään siirtyminen todella helppoa. Tällä pyörällä lapsi innostuu (maasto)pyöräilystä lähes varmasti! Ja kun on aika siirtyä poljettavaan pyörään, on tämä pyörä helppo myydä eteenpäin.

Pituussuositukset:

12-tuumainen 90-105cm

14-tuumainen 95-110cm

Tietoa

Brand

Commencal

Sukupuoli

Lapset

Väri

Musta

Koko

12", 14"

Kirjaudu
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

TOP

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.