Ajohousut naisille DHaRCO Gravity Pants

140,00 

DHaRCO:n ajohousuja käyttävät niin DH:n huippukuskit kuin me oman elämämme hopeamitalistitkin.

Parhaat ajohousut jotka markkinoilta löytyy! Slim-fit leikkaus ja lyhyehköt lahkeet, ota ennemmin isompi kuin pienempi koko.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

Nämä ajohousut tuntuvat yhtä mukavilta kuin ne lempparikotihousut, mutta näillä kehtaa lähteä vaikka kaupungille ilman pyörääkin. Tositoimiin siirryttäessä nämä pöksyt ovat valmiina mihin vain – paitsi ehkä niihin kylmimpiin pakkaspäiviin ja rankimpiin monsuuneihin. Kangas on vettähylkivää ja neljään suuntaan joustavaa. Leikkaus suunniteltu nimenomaan pyöräilyn näkökulmasta: (kevyehköt) polvisuojat mahtuvat alle ja kapeat lahkeet eivät lepata. Kolme taskua, joista yksi takana.

Kohtalaisen kapeaa mallia, ota ennemmin kokoa isompi kuin pienempi. Tosivoimailijan pakaroita saattaa kiristää normaalia enemmän.

Tsekkaa miesten vastaava malli täältä.

Tietoa

Brand

DHaRCO

Sukupuoli

Naiset

Väri

Beige, Musta, Pinkki, Punainen

Koko

S, M, L, XL

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.