Ale!

Ajohousut miehille DHaRCO Gravity Pants

100,00  Ale!

DHaRCO:n ajohousuja käyttävät niin DH:n huippukuskit kuin me oman elämämme hopeamitalistitkin.

Parhaat ajohousut jotka markkinoilta löytyy! Slim-fit leikkaus ja lyhyehköt lahkeet, ota ennemmin isompi kuin pienempi koko.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
JAA

Kuvaus

Nämä ajohousut tuntuvat yhtä mukavilta kuin ne lempparikotihousut, mutta näillä kehtaa lähteä vaikka kaupungille ilman pyörääkin. Tositoimiin siirryttäessä nämä pöksyt ovat valmiina mihin vain – paitsi ehkä niihin kylmimpiin pakkaspäiviin ja rankimpiin monsuuneihin. Kangas on vettähylkivää ja neljään suuntaan joustavaa. Leikkaus suunniteltu nimenomaan pyöräilyn näkökulmasta: (kevyehköt) polvisuojat mahtuvat alle ja kapeat lahkeet eivät lepata. Kolme taskua, joista yksi takana.

Kohtalaisen kapeaa mallia, ota ennemmin kokoa isompi kuin pienempi. Tosivoimailijan pakaroita saattaa kiristää normaalia enemmän.

Tsekkaa naisten vastaava malli täältä.

Tietoa

Brand

DHaRCO

Sukupuoli

Miehet

Väri

Beige, Harmaa, Musta, Pinkki, Punaruskea, Valkoinen, Vihreä

Koko

S, M, L, XL, XXL

Kirjaudu
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

TOP

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.