Satula SQlab 611 Ergowave Active 2.1

160,00 

611 ERGOWAVE® Active S-Tube on maastokuskin takapuolen paras kaveri! Active-teknologia mahdollistaa satulan hiuksen hienon keinunnan takapuolen alla, joka poistaa rasitusta alaselältä.

SQlabin satulat on suunniteltu ergonomia edellä ja suunnittelutyössä ovat olleet mukana alansa parhaimmat asiantuntijat. Satulan muotoilu poikkeaa monien muiden merkkien satuloista merkittävästi, mutta hyvällä tavalla. Kuskin paino jakautuu nimenomaan istuinluiden päälle, eikä pehmytkudoksen kannateltavaksi. Iso suositus SQlabin tuotteille!

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
JAA

Kuvaus

SQLab:n 611 ERGOWAVE Active satula on suunniteltu maastopyöräilyyn, erityisesti trail- ja enduro-tyyliseen ajoon. Satulan aaltomainen muotoilu ja korkea takaosa varmistavat tukevan istuintuntuman samalla jakaen paineen vartalon ”tukirakenteisiin” istuinluiden välityksellä ja parantaen tehonsiirtoa. Madallettu etuosa ja satulan keskiosan syvennys lievittää erinomaisesti pehmytkudoksiin kohdistuvaa painetta.
611 ERGOWAVE -satulan Active joustotekniikka sallii satulan seurata polkijan biomekaanista liikettä lisäten mukavuutta, mobilisoiden selkärankaa ja vähentäen istuinluihin kohdistuvaa painetta. Joustoa voi säätää itse valitsemalla mieleisen vastuspalan satulan mukana tulevasta kolmesta eri vaihtoehdosta. 611 satulan pehmuste on optimoitu maastokäyttöön ja ”kovaan ajoon”. Kevlar-materiaali suojaa satulaa osumilta ja iskuilta. 

WEIGHT(S) IN G: APPROX. 235 / 237 / 249 / 254
ACTIVE TECHNOLOGY: YES – SPORT
MOUNTING HEIGHT IN MM: APPROX. 53
LENGTH IN MM: APPROX. 280
MATERIAL: RAILS S-TUBE (LIGHT METAL ALLOY – HOLLOW)
MATERIAL BASE: GLASS FIBRE REINFORCED POLYAMIDE COMPOUND (PA12 + GF)
MATERIAL PADDING: SUPERLIGHT FOAM
MATERIAL COVER: MICROFIBRE
HARDNESS IN SQ-SHORE: 55
RELIEF OF PERINEAL AREA IN %: 65
MAXIMUM LOAD IN KG: 100
MAXIMUM TORQUE IN NM: 18
E-BIKE READY: YES
DIN/ASTM CATEGORIES: 4
GENDER: UNISEX

Tietoa

Brand

SQlab

Sukupuoli

Unisex

Leveys

13cm, 14cm, 15cm

TOP
OSTOSKORI 0
Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.