Ale!

Lyhythihainen ajopaita miehille DHaRCO

45,00  Ale!

DHaRCO:n ajopaitojen kuosit yhdistävät hauskuutta ja tyylikkyyttä. Valitse paita perinteisellä urheilupaitakankaalla tai Drirelease-kankaalla: TechTee-spesiaalimalleissa puuvillan näköinen ja tuntuinen, mutta teknisiltä ominaisuuksilta erittäin hengittävä Drirelease-materiaali. Muut perinteisempää urheilupaitakangasta.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
JAA

Kuvaus

Ajopaidassa tärkeintä on kiva kuosi ja toisiksi tärkeintä käyttömukavuus. DHaRCO:n paidoista löytyy vaihtoehtoja joka lähtöön ja leikkaus on suunniteltu nimenomaan pyöräilyyn. Hihat ja selkä ovat riittävän pitkät, istuvuus on rento ja tyyli lajille ominainen.

TechTee-spesiaalimalleissa puuvillan näköinen ja tuntuinen, mutta teknisiltä ominaisuuksilta erittäin hengittävä Drirelease-materiaali. Muut perinteisempää urheilupaitakangasta.

Rennohko leikkaus ja koko vastaa hyvin normaalia kokoa. Jos haluat pitää panssaria paidan alla, ota kokoa isompi.

Väreistä Driftwood (ruskea), Sand Storm (keltainen) ja Monochrome (tummanharmaa) ovat perinteisempää urheilupaidan materiaalia, muut TechTee-malleja Drirelease-kankaalla.

Yhteensopivat housut löydät täältä ja hanskat täältä.

Tietoa

Brand

DHaRCO

Sukupuoli

Miehet

Väri

Tummanharmaa, Turkoosi, Beige, Harmaa, Keltainen, Musta, Ruskea, Sininen

Koko

S, M, L, XL

Kirjaudu
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

TOP

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.