Ale!

Lukkokengät Leatt 4.0

60,00  Ale!

Erityisesti maastopyöräilyyn suunnitellut lukkokengät Leattilta. Erityispitkä sisennys kengän pohjassa takaa klossille mieluisen kohdan!

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
JAA

Kuvaus

Leatt:n lukkokengät erityisesti vauhdikkaaseen maastoajoon. Reilun mittainen sisennys kengän pohjassa mahdollistaa yksilöllisiin mieltymyksiin soveltuvan klossin sijainnin – alamäkiajoon klossin paikka taaempana ja xc-ajoon klossi edempänä. Takaosan korotus poistaa painetta akillesjänteeltä, mikä lisää mukavuutta ja tasapainoa erityisesti alamäkiajossa.

Nopeasti kuivuva materiaalli ja hyvä ilmastointi tekee näistä kengistä ideaalit muuttuviin keleihin. Nauhojen lisäksi kengässä on tarranauhakiinnitys, jolla kengän saa tarrautumaan jalkaan napakasti. Pohjamateriaali on Leatt:n omaa tuotantoa ja pitoa riittää kelillä kuin kelillä niin polkimilla seistessä kuin pyörää tunkatessakin.

Tietoa

Brand

Leatt

Sukupuoli

Unisex

Väri

Beige, Musta

Koko

38,5, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 44,5, 45, 45,5

Kirjaudu
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

TOP

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.