Gripit SQlab 711 Tech & Trail

30,00 

Ergonomia edellä suunniteltu 711-grippi viimeistelee pyörän ohjausmukavuuden tarjoten varman otteen ja mukavuuden. Äärimmäisen hyvä tuote ranneongelmaisille, moni on löytänyt näistä gripeistä ratkaisun kipuileviin ranteisiin!

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

  • Ergonomia etusijalla!
  • Pitävä ote
  • Napakka tuki sormille
  • Iskunvaimennusominaisuudet
  • Kolme eri kokoa

Gripin sisäosan kiinnitysholkkia on lyhennetty päättymään keskemmälle, jolloin iskunvaimennusominaisuudet ja käyttömukavuus ovat parantuneet huomattavasti. Ulkopinta-alaa on kasvatettu luomalla ”siipimäinen” tartunta-alue, joka pienentää kämmeneen kohdistuvaa painetta. Ote voi olla kevyt, vaikka samalla polkupyörä on täydellisessä hallinnassa. Gripin laadukas materiaali varmistaa hyvän pidon ilman kumin tarttumista käsiin tai ajohanskoihin. Erikokoisille käsille on omat kahvakokonsa (S/M/L).

Lue lisää ja määritä oma kokosi valmistajan sivuilla täällä.

Tietoa

Brand

SQlab

Sukupuoli

Unisex

Koko

S, M, L

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.