Ale!

Flattikengät ION Scrub AMP

75,00  Ale!

ION:n Scrub AMP on vauhdikkaaseen maastoajoon suunnattu flattikenkämalli. Keskitason suojaavuus kolhuja vastaan ja äärimmäisen hyvä pito pohjassa. Vaihda juoksulenkkarit näihin, etkä enää lipsu polkimilta eikä jalkasi väsy aktiivisemmassakaan alamäkiajossa!

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
JAA

Kuvaus

Pin Tonic sole concept 2.0 tulee nyt herkullisempana versiona kaikkien niiden pyöräiljöiden tarpeisiin jotka ajavat vaikka aamusta iltaan. Uuden kengän pohjan ”positiivinen profiili” varpaiden alueella takaa täydellisen pidon työntäessäsi tai kantaessasi polkupyörääsi. Negatiivinen profiili puolestaan ​​tarjoaa täydellisen otteen ja pidon polkimella ajon aikana. SUPTraction-pohjaan on valittu astetta tarttuvampi kumiseoksen.

Scrub AMP:ssä on tyynyllinen EVA-välipohjan ja mukava sisäpohjallinen. Toetal_Protection (ruiskutettu varvassuojus) ja No-Sew_Reinforcements suojaa varpaita ja jalan ääriosia sekä itse kenkää jalan osuessa kallioon, juuriin tai oksiin. Ankle_Pad suojaa jalkaa kammen puolelta tarjoten silti täyden liikkumisvapauden.

  • Design & Innovation Award 2020!
  • Pyöräilykenkä ”flätti”polkimille
  • Pin Tonic 2.0 – uusi entistä parempi pohja!
  • Miellyttävän tuntuiset pohjalliset
  • Korkeampi sisäreuna ja toppaus nilkan suojaksi
  • Muotoiltu kärkikuppi varpaiden suojaksi
  • Mukava jalassa pitkilläkin lenkeillä
  • Lenkki kengännauhoja varten

Tietoa

Brand

ION

Sukupuoli

Miehet, Naiset

Väri

Musta

Koko

38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Kirjaudu
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

TOP

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.