Ale!

Ajotakki Leatt MTB AllMtn 4.0

99,00  Ale!

Mukava ja kestävä softshell-ajotakki viileille keleille ja vapaa-aikaan. Loistavan monikäyttöinen ja hyvin istuva suosikki, joka toimii ja näyttää hyvältä myös arkikäytössä.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
JAA

Kuvaus

4.0 -takki on valmistettu neljään suuntaan joustavasta ja vettä hylkivästä softshell-kankaasta. Se on tuulenpitävä, hengittävä ja varustettu reilun kokoisilla nopeasti avattavilla tuuletusaukoilla.

Takin leikkaus on tehty ajoasentoon sopivaksi, ja se on suunniteltu istumaan myös suojapaidan kanssa. Se on ryhdikkään kapeasti istuva, mutta myös sopivan rento käytettäväksi muuallakin kuin pyörän selässä.

Magneettien avulla sopiviin asentoihin säädettävä huppu pysyy ajaessa hyvin paikoillaan. Se on myös kiinnitettävissä kypärään magneettitarralla, jonka ansiosta huppu myös ihan oikeasti pysyy päässä kovemmassakin vauhdissa.

Olkapäihin integroidut silikonikuvioidut Brush Guard -suojakalvot pitävät repun olkaimet paikallaan märälläkin kelillä ja lisäävät kankaan kestävyyttä.

Leatt ClimbVent -tuuletuksen ansiosta saat nopeasti avattua takin koko etuosan esimerkiksi tiukimpien nousujen ajaksi!

Tietoa

Brand

Leatt

Sukupuoli

Miehet

Väri

Keltainen, Musta

Koko

M, L, XL, XXL

Kirjaudu
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

TOP

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.