Satula SQlab 612 Ergowave R

150,00 

612 Ergowave R on todellinen race-malli: lyhyempi – kapeampi – kevyempi – nopeampi! Lisää suorituskykyyn perustuvaa ergonomiaa kevyempänä versiona heille, jotka nauttivat vauhdikkaasta maantieajosta ja ylämäkiin runttaamisesta.

SQlabin satulat on suunniteltu ergonomia edellä ja suunnittelutyössä ovat olleet mukana alansa parhaimmat asiantuntijat. Satulan muotoilu poikkeaa monien muiden merkkien satuloista merkittävästi, mutta hyvällä tavalla. Kuskin paino jakautuu nimenomaan istuinluiden päälle, eikä pehmytkudoksen kannateltavaksi. Iso suositus SQlabin tuotteille!

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

Satulan korotettu takaosa kannattelee vartaloa istuinluiden varassa jolloin herkkä pehmytkudos ei hierry satulaa vasten. Lisäksi se varmistaa hyvän pidon ja takaa paremman voimansiirron polkimille. Suuri hyötysuhde saavutetaan erityisesti suorilla teillä ja ylämäessä. Vahvempi, kapeampi keskiosa ja kapea satulan etuosa antaa enemmän tilaa jaloille. Hyväksi todistettu SQlab ERGOWAVE® -muotoilu lievittää painetta pehmytkudosalueille ja ehkäisee huonosta asennosta johtuvaa energian hukkaa.

Satulakuori on paino- ja jousto-optimoitu viimeiseen yksityiskohtaan saakka keveyden varmistamiseksi. Pitkittäisjäykkyyden lisääminen ja täydellisesti koordinoitu materiaalin jousto sivusunnassa tarkoittaa enemmän mukavuutta painoa säästäen ja edesauttaa aineenvaihduntaa pitkillä lenkeillä.

Satulan päällysmateriaali on erittäin kevyt, mutta myös hankausta kestävä ja liukumaton.

Enimmäiskuorma ei saa ylittää 90 kg.

Tutustu tarkemmin oikean koon mittausohjeisiin täällä.

Tietoa

Brand

SQlab

Sukupuoli

Unisex

Leveys

12cm, 13cm, 14cm

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.