Sähkötäysjousto Orbea Wild FS H20

6299,00 

Joskus enemmän on enemmän, kuten tässä Orbean täysjoustosähkömaastopyörässä! 160mm joustomatka yhdistettynä nykyaikaiseen geometriaan ja komponentteihin tekee Wild FS:stä pyörän, josta ei ominaisuudet (eikä akku) lopu kesken.

Sähköttömiin pyöriin verrattuna painava, kuten lähes kaikki muutkin sähkötäpärit. Kevyempää mallia havitteleville suosittelemme Orbea Rise M20-mallia, joka painaa vain n. 18-19kg.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

Uuden Wild FS geometria luo mukavuutta ja vakautta ajamiseen ja se sopii niin uusille kuin kokeneille kuskeille.

Loiva ohjauskulma – vakaampi

Matala keskiö – hyvä tuntuma kurveissa

Pitkä vaakaputki – Tilaa liikkua pyörän päällä ja parempi tasapaino

Pitkä akseliväli – vakaampi kovissa nopeuksissa

Jyrkkä satulakulma – Optimaalinen polkemisasento

Lyhyt satulaputki – Pitkille hissitolpille

KINEMATIIKKA

Osa kuskeista kiipeää tuhansia metrejä lenkkien aikana ja osa taas ajaa bike parkkia hissin kanssa ja hyppäävät suurista hyppyreistä pyöräseikkailuidensa aikana. Wild FS on suunniteltu näihin molempiin toimivaksi pyöräksi.

Hyvät säätömahdollisuudet ja linkuston kasvava vastus kannattelee jousitusta korkeammalla ja saa sen palautumaan nopeammin iskuista. Joustomatkan lopussa suurempi progressio estää iskun aiheuttamien pohjaamisvoimien siirtymistä runkoon, jousitukseen tai ajajaan.

ANTI SQUAT

Wild FS:n linkuston päänivel on sijoitettu niin että Wild FS toimii yhden eturattaan voimansiirrossa ja auttaa myös 29-tuumaisten kiekkojen kanssa käytettävän matalan keskiön kanssa. Wild FS:n jousituksessa on tasapainoinen yhdistelmä herkkyyttä ja poljentatehokkuutta.

Pystysuora takaiskunvaimennin

Tilaa rungon kolmiossa ja kompakti muotoilu. Wild FS -käyttää pystysuoraa iskarikiinnitystä, sen ansiosta ylimääräinen akkukiinnitys on mahdollinen yhdessä matalan vaakaputken kanssa.

29″ kiekot

Maksimaalisesti pitoa ja vauhtia. Pitkille, nopeille lenkeille, jossa on monenlaista maastoa – 29″ oli selkeä valinta Wild FS malliin. Leveät 2,6″ renkaat tarjoavat suuremman kontaktipinnan maahan, joka tarkoittaa parempaa pitoa. Suurempi määrä nappuloita ottaa kiinni maastoon yhtä aikaa, parantaen pitoa mutkissa ja jarrutuksissa.

Lyhyet 160mm kammet eivät osu maastoon niin herkästi ja lyhyemmillä kammilla on helpompi ylläpitää tehokas korkea kadenssi.

Wild FS:ään on mahdollista asentaa toinen akku viistoputken päälle, joten parhaimmillaan pyörään saa huimat 1125Wh akkukapasiteettia! Lisäakku ja sen kiinnikkeet myydään erikseen.

Acroksen kehittämä Blocklock-ohjainlaakeri ei anna tangon kääntyä liikaa, jolloin tanko ei osu vaaka-putkeen kuljetuksen tai kaatumisen aikana.

Erittäin kestävä moottorinsuoja on valmistettu kestävästä muovista, jotta pyörän paino ei nouse, mutta se suojaa moottoria mahdollisilta iskuilta.

Takajousituksen linkusto on ylikokoa, jotta rungosta on saatu tehtyä äärimmäisen jäykkä.

Tietoa

Brand

Orbea

Sukupuoli

Unisex

Väri

Tummanharmaa

Koko

M, L, XL

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.