Sähköpyörä Rock Machine Crossride INT e400 Lady Touring

2949,00 

Tällä jokapaikan höylällä kurvaa työmatkat, kauppareissut ja pyöräretket kevyesti ja varmasti. Moottorin tehot ja akun kapasiteetti riittää pitkiinkin ajoihin. Matalan rungon ansiosta kyytiin nouseminen on helppoa, vaikka olisi lastenistuin tarakalla!

S-runkokoko n. 155-170cm kuskille

M-runkokoko n. 165-180cm kuskille

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

Rock Machine Crossride INT e400 on perustason osilla varustettu, toimintavarma sähköpyörä matalalla rungolla. Monikäyttöinen sähköpyörä, jonka mukavuus ja luotettavuus on vertaansa vailla. Tehokas keskiövetoinen Shimano STePS EP800 (85Nm) moottori ja Darfon -akkuintegraatio isolla 504Wh akulla pitävät painopisteen mahdollisimman alhaalla.

Täysin varusteltu: lokasuojat, Atran Velo System-tavarateline ja valaisimet käyttöakusta. Crossride on loistavilla ajo-ominaisuuksilla, kunnon väännöllä ja toimintavarmalla tekniikalla varustettu sähköpyörä. Nyt maukkaassa pinkissä värissä!

SHIMANO STEPS

Uusi Shimano Steps EP8 sähköavustusjärjestelmä on parasta mitä rahalla saa! Steps on erittäin kevyt, kompakti ja luotettava sähköavustusjärjestelmä. Keskiöön sijoitettu momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen mahdollisimman kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman.

Keveys, matala painopiste sekä kapea Q-factor mahdollistavat tehokkaan polkemisen maastossa. Shimano Steps vie sinut kevyesti ja luotettavasti paikkoihin, jonne et ennen ole päässyt! Darfon akut ovat uskomattoman pitkäikäisiä. Yli 1000 latauskertaa ilman merkittävää latauskapasiteetin häviötä. Darfon akku on helppo ja nopea irrottaa. Nopea lataus 4A Smart plus latauslaitteella.

Tietoa

Brand

Rock Machine

Väri

Valkoinen

Koko

S, M

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.