Ale!

Sähköpyörä Orbea Vibe H30

1900,00  Ale!

Orbea VIBE on todellakin sähköpyörä! Sähköpyörä, joka on suunniteltu tyylikkääksi ja joka toimii monenlaisilla pinnoilla ja käyttötarkoituksessa. Vibe on uskomattoman kevyt ja tarjoaa hyvän, luonnollisen ajotuntuman.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
JAA

Kuvaus

Takanapamoottori, integroitu akku ja elektroniikka on kuin luotu nopeatempoiseen kaupunkielämään. Täysin integroidut valot on yksi lisä joka helpottaa arkeasi pyörän päällä. Vibe on turvallisempi ja helpompi integroitujen valojen ansiosta. Vibeä kontrolloidaan tyylikkäästä ja pienikokoisesta IWOC tankoyksiköstä.

Akku on yksi silmäänpistävimmistä asioista sähköpyörissä. Ebikemotion järjestelmässä on tehty kaikki mahdollinen, jotta akusta on saatu mahdollisimman kevyt ja huomaamaton. Viben “enough energy” konsepti tarjoaa sinulle riittävästi akkukapasiteettia (248Wh), mutta ei liikaa. Tällä tavalla pyörässä ei tarvitse olla isoa, suurta akkua, joka täytyy irroittaa pyörästä. Keskimoottoria pienemmän väännön ansiosta pienempi akkukapasiteetti vie aivan yhtä pitkälle kuin perinteiset sähköpyörätkin. Vibella on uskomattoman kevyt ajaa myös ilman avustusta!

Viben luonnollinen avustus on saatu aikaan PAS-sensorilla. Takapakan lukkorengas on vaihdettu PAS-magneettisensoriin, joka monitoroi pyöritystäsi ja mukauttaa tehon tarpeen 40 kertaa sekunnissa.

Sisäiset vaijerin viennit (Internal Cable Routing) on viety parasta mahdollista reittiä pitkin – stemmin alta emäputken läpi. Vaijerit eivät hankaa tai rätise. Orbean stemmin spacerit ovat tyylikkäät, helpot säätää ja aerodynaamiset.

Tietoa

Brand

Orbea

Koko

XL

Väri

Musta

Kirjaudu
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

TOP

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.