Ale!

Sähköpyörä Orbea Vibe H30

2900,00  Ale!

Orbea Vibe on sähköpyörä, joka on suunniteltu tyylikkääksi eikä oikeastaan edes näytä sähköpyörältä. Vibe huokuu hienostuneisuutta ja tyyliä – hauska, luotettava työkalu, joka toimii monenlaisilla pinnoilla ja eri käyttötarkoituksissa.

Vibe on uskomattoman kevyt ja tarjoaa todella hyvän ajotuntuman. Takanapamoottori, integroitu akku ja elektroniikka on kuin luotu nopeatempoiseen kaupunkielämään.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

INTEGROIDUT VALOT

Täysin integroidut valot on yksi lisä, joka helpottaa arkeasi pyörän päällä. Vibe on turvallisempi ja helpompi integroitujen valojen ansiosta. Ne luovaa turvaa päivisin ja iltaisin ajaessa.

IWOC TRIO

Viben sähkösysteemiä kontroilloidaan tyylikkästä IWOC tanko kontrollerista. Kontrolleri on helposti ja aina käytettävissä.

INTEGROITU AKKU

Akku on yksi silmäänpistävimmistä asioista sähköpyörissä. Ebikemotion järjestelmässä on tehty kaikki mahdollinen, jotta akusta on saatu mahdollisimman kevyt ja huomaamaton. Viben “enough energy” konsepti tarjoaa sinulle riittävästi akkukapasiteettia (248Wh), mutta ei liikaa. Tällä tavalla pyörässä ei tarvitse olla isoa, suurta akkua, joka täytyy irroittaa pyörästä. Vibella on uskomattoman helppo ajaa myös ilman avustusta!

PAS SENSORI

Viben hyvin balanssissa oleva luonnollinen avustus on saatu aikaan PAS-sensorilla. Takapakan lukkorengas on vaihdettu PAS-magneettisensoriin, joka monitoroi pyöritystäsi ja mukauttaa tehon tarpeen.

40 pulssia sekunnissa

Magneettinen lukkorengas

Oma algoritmi ja elektroniikka

ICR PLUS

Sisäiset vaijerin viennit (Internal Cable Routing) on viety parasta mahdollista reittiä pitkin – stemmin alta emäputken läpi. Vaijerit eivät hankaa tai rätise. Orbean stemmin spacerit ovat tyylikkäät, helpot säätää ja aerodynaamiset.

Matalammalla rungolla oleva versio löytyy täältä.

Tietoa

Brand

Orbea

Sukupuoli

Unisex

Väri

Sininen

Koko

S, M, L

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.