Sähköpyörä Moustache Samedi 28.2

2690,00 

Poista
Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

Moustache Samedi 28.2 on näyttävä ja erittäin mukava 9-vaihteinen sähköpyörä. Varusteltu Bosch:n moottorilla ja akulla. Samedin matala ja viisto vaakaputki on käytännöllinen ja etujousitus ottaa hienosti vastaan tien epätasaisuudet. Pyörässä on legendaarinen Moustache -viiksitanko, joka pitää ajoasennon luonnollisena sekä ranteet mukavassa kulmassa.

Samedi 28.2 mallissa on valmina erinomainen varustelu:

kiinteät Axa Blueline ajovalot, jousitettu satulatolppa, hydrauliset Shimano levyjarrut, kokopitkät maalatut lokasuojat, Schwalbe:n 50mm leveät renkaat, MIK sekä QL3- kiinnitysstandardin mukainen tavarateline –  tässä siis sinulle sivulaukkuja vaille valmis työmatka- ja retkipyörä. Pyörän sähköavustuksesta vastaa luotettava ja pitkille matkoille sopiva Bosch – Active Line- moottori ja Bosch Power Tube- akku.

Runkokoot
S/42 (155 – 170 cm) – M/47 (168 – 183 cm) – L/53 (180- 195 cm) – XL/58 (190-205cm)

Tietoa

Brand

Moustache

Sukupuoli

Naiset, Unisex

Väri

Tummansininen

Koko

S, M, L, XL

TOP

OSTOSKORI 0

Kirjautuminen

Luo tili

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.