Ale!

Sähkömaastopyörä Orbea Keram 30

2900,00  Ale!

Keram sähkömaastopyörällä taittuu niin hyötyajot kuin kevyet maastolenkit. Mukavampi pystympi ajoasento kuin sporttisemmissa maastureissa. Keram soveltuu kaikenikäisille kuskeille ja monentyyppiseen ajoon. Leveät maastorenkaat pitävät maastossa ja hiekalla, mutta rullaavat silti kevyesti asfaltilla. Boschin laadukas sähkötekniikka ja hienosti integroitu akku, joka on todella helppo ottaa tarvittaessa pois.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

Integroitu akku istuu runkoon näkymättömästi, mutta on silti todella helppo tarvittaessa irroittaa. Akunsuoja, joka lähtee irti ilman työkaluja. Hyvin suojattu lukkopesä ja latauspiste. Ajoasento on mukavan pysty ja se sopii kaiken ikäisille kuskeille. Keramiin on mahdollista asentaa integroitu seisontatuki. Kiinnityspiste löytyy takaahaarukan “drop-outista”. S-koossa 27.5″ rengaskoko ja isommissa 29″.

-Orbea Keram 2019, Hydroformed Alloy 6061, BOSCH Active 25 kmh

-SR Suntour X1 Coil LO 100mm QR

-Shimano Deore M5120 SGS Shadow Plus

-Shimano MT200 Hydraulic Disc

-BOSCH Performance 400Wh

Tietoa

Brand

Orbea

Sukupuoli

Unisex

Väri

Tummansininen

Koko

S, M, L, XL

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.