Maastorengas Continental Kryptotal Fr

75,00 

– Tubeless Ready
– Taitettava
– Käsintehty Saksassa
– Väri: musta/musta
– E-bike 25 yhteensopiva rengas

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
JAA

Kuvaus

Kun harrastuksesi kohteena on Enduro-tyyppinen ajaminen, jonka painopisteenä on alamäkipainotteisten, teknisten ja luonnonmukaisten reittien ajaminen mahdollisimman kovaa, silloin rengasvalintasi on ehdottomasti Continentalin uusi Gravity-sarjan KRYPTOTAL.

Fr= Front: suunniteltu erityisesti eturenkaaksi. Spesifioidun kuvioinnin ansiosta saavutetaan helppo käsiteltävyys ja vakaa ajettavuus. Sopii loistavasti sekamaastoon; kuivaan ja hiukan pehmeäänkin maastoon. Hieman matalampien nappuloiden ja reunamuotoilun ansiosta renkaassa on hyvä rullaavuus. Rengas on suunniteltu varta vasten sekamaastoon, jossa rengas tarjoaa tasapainoisen tuntuman yhdessä hyvän pidon kanssa.

Tietoa

Brand

Continental

Koko

27,5", 29"

Rengasleveys

2.4

Tyyppi

Trail, Enduro, Downhill Super Soft

Kirjaudu
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

TOP

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.