Ale!

Maastopyörä Orbea Rallon M20

3900,00  Ale!

Orbea Rallon on tehty endurokisoihin mahdollisimman nopeaksi pyöräksi ja on Orbean EWS teamin ehdoton valinta. Enduro kilpailutasolla on kehittynyt hurjasti viimeisien vuosien aikana aggressiivisempien ratojen myötä, joten Rallon on kehittynyt myös. Uusi Rallon on pidempi ja loivempi kuin koskaan ja runkoa on madallettu paljon. Päivitetty jousituksen kinematiikka on entistä progressiivisempi ja taka-akselin rata liikkuu entistä enemmän taaksepäin eikä ylöspäin. Tämän ansiosta Rallonissa on nyt jäätävästi pitoa ja kontrollia epätasaisella ja irtonaisilla pinnoilla ja pyörä leijuu kivikoiden yli entistä helpommin.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
JAA

Kuvaus

Jyrkän satulakulman ja suoran syvälle asennettavan hissitolpan vuoksi Rallonissa on yksi matalammista standovereista. Tämä tarkoittaa paljon tilaa vaakaputkella liikkumiseen ja suuri määrä vaihtoehtoja pitkistä hissitolpista. Voit painaa satulan pois tieltä kun homma menee ” stiipiksi  ja diipiiksi”.

Matalan rungon takia voit valita myös haluamasi koon. Jos olet kahden koon välimaastossa, lyhyempi runko tuo leikkisyyttä ja toimii hyvin esim. bikeparkissa hauskanpitoon ja hyppimiseen. Pitemmällä rungolla saat lisää vakautta, tämä on valintasi kun haet mahdollisimman stabiilia pyörää koviin vauhteihin.

Voit valita  27,5” ja 29” takakiekon väliltä ilman, että muutos vaikuttaa geometriaan. Pyörän mukana toimitetaan kaksi eri pituista iskarin kiinnikettä. Keskity nopeuteen 29” takakiekolla tai hauskuuteen 27,5”:lla. Kumman sitten valitsetkaan, Rallon toimii!

  • Orbea Monocoque Race Carbon 160mm 29″ 2022 hiilikuiturunko
  • Fox 38 Float Performance 170 Grip 3 Grip joustohaarukka
  • Fox FLOAT X Performance takaiskari
  • Shimano SLX M7100 1×12 vaihteisto
  • OC2 Dropper hissitolppa
  • Shimano M6120 hydrauliset levyjarrut
  • Race Face AR 30c Tubeless Ready vanteet Maxxiksen Assegai / Minion 29″ x 2.5″ renkailla

Tietoa

Brand

Orbea

Sukupuoli

Unisex

Väri

Punainen

Koko

S, M, L, XL

Kirjaudu
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

TOP

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.