Maastopyörä NS Bikes Eccentric Cromo

2200,00 

Eccentric Cromo on teräsrunkoinen jäykkäperä agressiiviseen ajoon. Loiva 65 asteen keulakulma, moderni mitoitus ja hissitolppa pitävät huolen siitä, että hauskuuskerroin pysyy maksimissa sekä ylä- että alamäissä! 29″ x 2.5 rengastus.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

Radikaali, moderni geometria erittäin pitkällä reach-mitalla ja todella slackillä keulakulmalla tekee Eccentricistä unelma pyörän kuskille, joka haluaa päästellä kovaa alamäkeen!

Tämän pyörän sydän on sen teräsrunko, joka vain 2,4kg painoisena on kunnioitettavan kevyt. Mutta älä huoli, se kestää kyllä järjettömän määrän kovaa ajoa. NS Bikesilla on vuosien kokemus teräsrunkoisten dirttipyörien rakentamisesta ja kaiken tämän osaamisensa he ovat laittaneet käyttöön myös tähän runkoon. Eccentric haluaa tulla ajetuksi ja on valmis kaikkiin seikkailuihin ja olosuhteisiin. Stay true!

Tietoa

Brand

NS Bikes

Sukupuoli

Unisex

Koko

S, M, L

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.