Lastenpyörä Woom 6 26″

559,00 

WOOM 6 on 26″ todella kevyt ja huippulaadukas nuorten pyörä parhaalla ajo-ergonomialla 140-165 cm kuljettajalle. Paino: 9,7kg!

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

Woom 6-mallissa on aikuisten tyyliin suunniteltu dynaaminen ja 140-165 cm pituiselle nuorelle optimoitu geometria. Pyörä sopii niin kasvavalle nuorelle kuin pienikokoiselle aikuisellekin. Matala minimi- istuinkorkeus pidentää pyörän käyttöikää, pitkä akseliväli ja erittäin anteeksi-antava ajogeometria luovat erinomaisen tasapainon sekä tuovat ajoon vakautta ja luotettavuutta. Matalin istuinkorkeus (jalan sisämitta) on 65 cm ja korkein noin 85cm. Sopivan leveä ja ergonominen ohjaustanko auttaa pitämään pyörän hyvässä hallinnassa. Ohjainkannatin on säädettävä, joka helpottaa löytämään oikean ajoasennon. Säädettävä ohjainkannatin lisää myös pyörän käyttöikää, koska sen avulla tankoa saa säädettyä kauemmaksi ja ylemmäksi. Woom 6-mallissa on Sram 8-vaihdetta, korkealaatuinen ja kevyt A-6061 alumiinirunko. Pyörä sopii mainiosti kaiken ikäisille, painoraja on 90kg.

Paino vain 9,5 kg!

WOOM on Itävaltalainen yksinomaan lastenpyöriä valmistava yritys. Woom pyörät ovat todella laadukkaita, erittän kevyitä ja ergonomialtaan huippuluokkaa – jopa niin erinomaisia että kilpailijoita on vaikea löytää. 

WOOM tuntee lapset, lasten mitat, tarpeet sekä mitkä ovat parhaat komponentit ja mitat eripituisille lapsille.

WOOM arvostaa turvallisuutta, ergonomiaa, käsittelyä, muotoilua ja myrkyttömiä, ympäristöystävällisiä osia.

Tietoa

Brand

Woom

Koko

26"

Väri

Turkoosi, Harmaa, Punainen, Tummansininen

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.