Lastenpyörä Woom 4 20″

479,00 

20” rengaskoon Woom 4 -mallissa on aikuisten tyyliin suunniteltu dynaaminen ja 115-130 cm pituiselle lapselle optimoitu geometria. Paino: 7,3kg!

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

Woom 4 -mallissa on aikuisten tyyliin suunniteltu dynaaminen, 115-130 cm pituiselle lapselle optimoitu geometria. Matala minimi-istuinkorkeus pidentää pyörän käyttöikää, pitkä akseliväli ja erittäin anteeksiantava ajogeometria luovat erinomaisen tasapainon sekä tuovat ajoon vakautta ja luotettavuutta. Minimi istuinkorkeus (jalan sisämitta) 48 cm, korkein 60 cm. Sopivan leveä ja ergonominen ohjaustanko auttaa pitämään pyörän hyvässä hallinnassa. Ajo-otekorkeus on myös korkeampi kuin muissa vastaavissa pyörissä. Ohjainkannatin on säädettävä, tämä helpottaa löytämään juuri oikean ajoasennon lapsen kasvaessa. Säädettävä ohjainkannatin lisää myös pyörän käyttöikää, koska sen avulla tankoa saa säädettyä kauemmaksi ja ylemmäksi. Woom 4 mallissa on Sram 8-vaihdetta, korkealaatuinen ja kevyt A-6061 alumiinirunko.

Pyörän paino vain 7,3 kg!

WOOM on Itävaltalainen yksinomaan lastenpyöriä valmistava yritys. Woom pyörät ovat todella laadukkaita, erittän kevyitä ja ergonomialtaan huippuluokkaa – jopa niin erinomaisia että kilpailijoita on vaikea löytää. 

WOOM tuntee lapset, lasten mitat, tarpeet sekä mitkä ovat parhaat komponentit ja mitat eripituisille lapsille.

WOOM arvostaa turvallisuutta, ergonomiaa, käsittelyä, muotoilua ja myrkyttömiä, ympäristöystävällisiä osia.

Tietoa

Brand

Woom

Koko

20"

Väri

Keltainen, Punainen, Sininen, Vihreä, Violetti

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.