Lastenpyörä Woom 3 16″

399,00 

16” rengaskoon Woom 3 on pyörä, jolla pienemmät lapset oppivat hyvin pyöräilyn ja kehittävät turvallisesti ja luotettavasti pyöräilytaitojaan. Suositeltu kuljettajan pituus 105- 120 cm, matalin istuinkorkeus (jalan sisämitta) 40-55 cm. Ikäsuositus 4-6v. Woom 3:n paino on vain 5,36 kg!

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

Matala painopiste, pieni kolmio-runko ja korkea ohjausote tekee Woom 3:sta vakaan, sen luonnollinen pysty geometria auttaa lapsia kehittymään hyviksi pyöräkuskeiksi. Lyhyet poljinten kammet ja matala keskiö helpottavat jalkojen maahan laittoa ja tasapainottelua.
Pyörässä on lisäksi mainio ohjauksen rajoitin, joka vakauttaa ohjausta. Ohjainkannatin on täysin integroitu eikä siinä ole ulkonevia pultteja. Ohjaustanko on leveä, ergonominen ja kevyttä alumiinia. Pyörässä on käsijarrut edessä ja takana sekä soittokello ja jalka.

Suositeltu kuljettajan pituus  105- 120 cm, matalin istuinkorkeus (jalan sisämitta) 40-55 cm. Ikäsuositus 4-6v.

Woom 3:n paino on vain 5,36 kg!

WOOM on Itävaltalainen yksinomaan lastenpyöriä valmistava yritys. Woom pyörät ovat todella laadukkaita, erittän kevyitä ja ergonomialtaan huippuluokkaa – jopa niin erinomaisia että kilpailijoita on vaikea löytää. 

WOOM tuntee lapset, lasten mitat, tarpeet sekä mitkä ovat parhaat komponentit ja mitat eripituisille lapsille.

WOOM arvostaa turvallisuutta, ergonomiaa, käsittelyä, muotoilua ja myrkyttömiä, ympäristöystävällisiä osia.

Tietoa

Brand

Woom

Koko

16"

Väri

Keltainen, Punainen, Sininen, Vihreä, Violetti

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.