Lastenpyörä Commencal Ramones 24″

550,00 

Supersöpö aivan oikea maastopyörä! Sopii niin koulumatkalle kuin maastoajon harjoitteluun. Hyvä jälleenmyyntiarvo!

Close Varasto loppu

Kuvaus

Commencalin lastenpyörät ovat söpöjä miniversioista aikuisten malleista, sillä erotuksella, että lasten pyöriin on valittu oikeasti lapsille sopivat komponentit ja pyörän paino on pidetty kohtuullisena. Esimerkiksi jarrukahvat on sopivat lyhyille sormille, tanko ei ole liian paksu pienille käsille ja polkimet ovat riittävän pienet lapsen jalan alle. Runko on tehty mahdollisimman matalaksi, jotta kyytiin ja kyydistä hyppääminen on helppoa. Tällä pyörällä lapsi innostuu (maasto)pyöräilystä lähes varmasti! Ja kun on aika siirtyä isompaan pyörään, on tämä pyörä helppo myydä eteenpäin.

Tämä 24″ runkokoko on sopiva n. 125-150cm kuljettajalle, hieman lapsen taitotasosta riippuen. Mikäli lapsi on hieman arempi pyörän kanssa, suosittelemme aina kahdesta vaihtoehdosta pienempää kokoa. Jos taas lapsi on jo hyvinkin itsevarma, voi huoletta valita isomman runkokoon.

Tietoa

Brand

Commencal

Sukupuoli

Lapset

Väri

Musta

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.