Lastenpyörä Commencal Ramones 16″

400,00 

Supersöpö aivan oikea maastopyörä! Mainio valinta ensimmäiseksi poljettavaksi pyöräksi esimerkiksi potkupyörän jälkeen.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

Commencalin lastenpyörät ovat söpöjä miniversioista aikuisten malleista, sillä erotuksella, että lasten pyöriin on valittu oikeasti lapsille sopivat komponentit ja pyörän paino on pidetty kohtuullisena. Esimerkiksi jarrukahvat on sopivat lyhyille sormille, tanko ei ole liian paksu pienille käsille ja polkimet ovat riittävän pienet lapsen jalan alle. Runko on tehty mahdollisimman matalaksi, jotta kyytiin ja kyydistä hyppääminen on helppoa. Tällä pyörällä lapsi innostuu (maasto)pyöräilystä lähes varmasti! Ja kun on aika siirtyä isompaan pyörään, on tämä pyörä helppo myydä eteenpäin.

Tämä 16″ runkokoko on sopiva n. 105-120cm kuljettajalle, hieman lapsen taitotasosta riippuen. Mikäli lapsi on hieman arempi pyörän kanssa, suosittelemme aina kahdesta vaihtoehdosta pienempää kokoa. Jos taas lapsi on jo hyvinkin itsevarma, voi huoletta valita isomman runkokoon.

Tietoa

Brand

Commencal

Sukupuoli

Lapset

Väri

Musta, Vihreä

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.