Ale!

Kaupunkipyörä Pelago Bristol

600,00  Ale!

Bristol on ajattoman tyylikäs vaihteinen kaupunkipyörä, jossa on ryhdikäs ajoasento ja miellyttävä ajotuntuma. Sen laadukkaat osat on mietitty arkikäyttöön sopiviksi, ja pyörä on näppärä etenkin lyhyemmillä välimatkoilla kaupunkiympäristössä.

M = 52 (165-175 cm)

L = 57 (175-185 cm)

XL = 61 (185-195 cm)

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
JAA

Kuvaus

Bristolissa on vahva teräsrunko, ja sen tukevat lokasuojat pitävät kuskin siistinä sateellakin. 3-vaihteinen Nexus napa on kevyt ajettava kaupunkiolosuhteissa. Schwalben Delta Cruiser Plus -renkaat rullaavat mukavasti ja niissä on vahvistettu pistosuojaus. Pyörän kokoonpano on viimeistelty perinteikkäällä Brooksin nahkasatulalla. Käsijarrut edessä ja takana. Muiden Pelago-pyörien tapaan myös Bristolin voi varustaa helposti sekä etu- että takatarakoilla.

Tietoa

Brand

Pelago

Koko

M, L, XL

Kirjaudu
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

TOP

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.