Ajohanskat Leatt Subzero 2.0

40,00 

Välikelin ajohanskat syksyyn ja kevääseen. Hikinäpeille myös talvihanskoiksi. Miellyttävä ajotuntuma ja kevyet toppaukset.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kuvaus

2.0 SubZero -hanskat sopivat viileälle kelille ja niissä on todella hyvä ajotuntuma. Päällinen on valmistettu hieman paksummasta materiaalista, joka pitää tuulen loitolla ja lämmön sisäpuolella kesähanskaa tehokkaammin. Ne ovat viileille keleille juuri sopivan lämmittävät, olematta kuitenkaan hiostavat.

Materiaali on yhteensopivaa kosketusnäyttöjen kanssa, joten voit käyttää kännykkää hanskoja riisumatta. Silikonikuvioitu MicronGrip-kämmenosa pitää hyvin sekä kuivana että märkänä. Päälliseen integroitu 3D Brush Guard -suojakalvo parantaa rystysten ja pikkurillin hankauskestävyyttä.

Tietoa

Brand

Leatt

Sukupuoli

Unisex

Väri

Musta, Vihreä

Koko

S, M, L, XL

Kirjautuminen
Luo tili

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Salasanan palautus

Unohditko salasanasi? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan luomiseen.

TOP
Arrow Chevron

OSTOSKORI 0

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.